Monikanavainen julkaisujärjestelmä kaiken julkaisemisen tukena

Monikanavaisen julkaisujärjestelmän avulla matka ideasta valmiiseen julkaisuun on joustava ja virtaviivainen.

Julkaisujärjestelmän avulla sisällön ulkoasu valitaan aina käytetyn kanavan ja sisällön perusteella. Julkaistava materiaali voidaan jäsentää eri kanaviin sopivaksi käyttötarkoituksen mukaan.

Monikanavainen julkaisujärjestelmä tehostaa kaikkia työvaiheita

Erilaisten julkaisumuotojen ja -alustojen hallinnointi ja ylläpitäminen vaatii sekä rahaa, aikaa, että tekijöitä. Monikanavaisen julkaisujärjestelmän avulla julkaistava sisältö voidaan muokata eri kanaviin sopivaksi helposti, nopeasti ja keskitetysti. Helppokäyttöisyys on yksi monikanavaisen julkaisujärjestelmän edellytyksistä. Kun sisältöä voidaan muokata ja tallentaa yhden järjestelmän alla, jää aikaa luovalle työlle enemmän.

Toimivan julkaisujärjestelmän avulla prosessi ideasta valmiiseen tuotokseen on sulavampi, kun monet aikaa vievät työvaiheet voidaan jättää pois.

Räätälöity ratkaisu asiakkaan tukena

Julkaisujärjestelmän älykkäät ratkaisut sopivat kaikille, jotka tuottavat sisältöä digitaalisesti tai printtijulkaisuiksi. Järjestelmä mahdollistaa projektin työnkulun seuraamisen ja rutiininomaisten prosessien automaation, mikä helpottaa materiaalin matkaa valmiiksi julkaisuksi. Yhden järjestelmän alle keskitetyn julkaisuprosessin avulla myös paikkariippumattomien tiimien yhteistyö on sujuvampaa, ja kaikki pysyvät perillä työn etenemisestä. Keskitetty julkaisu ja työn etenemisen seuraaminen mahdollistavat myös projektin sudenkuoppien huomaamisen tarpeeksi ajoissa.

Smartium tarjoaa alan parhaat ratkaisut

Smartiumin ratkaisuiden avulla sisällön personointi eri julkaisukanaviin toimii saumattomasti. WoodWing Studio on laadukas ja laajalti käytetty julkaisujärjestelmä, jota hyödyntävät tuhannet organisaatiot ympäri maailman. Teemme jatkuvasti töitä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen alan laadukkaimmalla julkaisujärjestelmällä. Kaikkien yritysten ja organisaatioiden toimintatavat ja käytännöt ovat erilaisia, joten tarjoamamme ratkaisu räätälöidaan vastaamaan juuri niitä tarpeita ja toimintoja, jota asiakkaamme käyttävät.

WoodWing Studio on alan johtava julkaisujärjestelmä, jota käytetään maailmanlaajuisesti. Pelkästään Suomessa Studio-järjestelmää käyttäen tehdään yli 250 lehteä, toista tuhatta kirjaa ja satojen yritysten vuosiraportit. Smartiumilta saat myös parhaat ratkaisut sivusuunnitteluun, toistuvien työvaiheiden automatisointiin, InDesign Server -pohjaiseen web-to-print julkaisuun, digitaaliseen aineistonhallintaan ja projektinhallintaan.

Ideasta eteenpäin – Tehokkaan julkaisutyökalun avulla julkaisuprosessi etenee ketterästi ilman turhia välivaiheita.

Tarina ensin – WoodWing Studion avulla luot helposti muokattavaa sisältöä kaikkiin kanaviin, työskentelet digitaalisen sisällön, printtisisällön tai molempien kanssa.

Kiinnostava raportointi osaksi brändiä – WoodWing Studio mahdollistaa raporttien, lehtien ja kirjojen julkaisemisen näyttävinä kokonaisuuksina brändi mielessä pitäen.

Miksi valita julkaisuprosessijärjestelmämme?

  1. Ylivoimainen tuote, lisätietoja: Woodwing Studio – multichannel content creation
  2. Integroitavuus ja avoimet rajapinnat. Tiimimme huolehtii ratkaisun toimivuudesta myös jatkossa.
  3. Ratkaisu on kiinteä osa liiketoimintaa – räätälöimme palvelun osaksi prosessia.
  4. Kattava käyttöönotto ja tuki.
  5. Asiakastarinat ja referenssit – tutustu asiakasratkaisuihimme

Lisää aiheesta voit lukea blogiartikkelista Kansainvälinen Laine Magazine syntyy WoodWing Studiossa.

Asiakastarinat

Esimerkkejä julkaisuprosessin asiakasratkaisuista

Miltton Oy

Miltton Oy on Helsingissä vuonna 2011 perustettu itsenäinen konsulttitalo. Pienestä porukasta yli 400 asiantuntijan kollektiiviksi kasvanut Miltton auttaa asiakkaitaan intohimoisesti eteenpäin, tekemään merkittävää muutosta ja olemaan vastuullinen osa yhteiskuntaa. Milttonin toiminnan ytimessä ovat sen asiantuntijoiden erilaisten osaamisten yhdisteleminen, mahdollistaen lähestymisen moderniin konsultointiin ja markkinointiin laajasti eri kulmista. Milttonin asiantuntijoita löytyykin eri aloilta liike-elämästä kulttuuriin sekä

Tuotekuvat hallussa yli 10 vuotta

Smartium toimitti Oy Brandt Ab:lle DAM-ratkaisun vuonna 2010. Järjestelmää on vuosien aikana on skaalattu ja integroitu kasvavan yrityksen tarpeisiin. Brandt on osa vuonna 1905 perustettua Otto Brandt -konsernia. Se on maahantuontiin ja vientiin erikoistunut teknisen kaupan alan tukkuliike, pääasiassa vapaa-ajan ajoneuvojen ja pienkoneiden markkinassa. Veneiden ja muiden kulkuvälineiden markkinoinnissa hyvät kuvat ja videot ovat erittäin

asiakastarinat

Kiillon tuotekuvat ja markkinointiaineisto

Kiilto on yli satavuotinen suomalainen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja myy kemianteollisuuden ratkaisuja. Kiilto työllistää kansainvälisesti lähes 1000 työntekjää yhdeksässä eri maassa. Smartiumin toimittamalla WoodWing Assets DAM-järjestelmällä hallitaan yhtiön tuotekuvia ja markkinointiaineistoa. DAM on integroitu PIM järjestelmään niin, että tuotetiedot ovat ajan tasalla kuvien metatiedossa, ja tuotteiden kuvat näkyvät PIM-järjestelmässä. Kuvia käytetään myös suoraan Kiillon

Kysy lisää/ pyydä tarjous julkaisuprosessijärjestelmästä

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Smartium Oy:n tietosuojaselosteesta »

    Aiheeseen liittyvät artikkelit