Monikanavainen julkaisujärjestelmä kaiken julkaisemisen tukena

Monikanavaisen julkaisujärjestelmän avulla matka ideasta valmiiseen julkaisuun on joustava ja virtaviivainen.

Julkaisujärjestelmän avulla sisällön ulkoasu valitaan aina käytetyn kanavan ja sisällön perusteella. Julkaistava materiaali voidaan jäsentää eri kanaviin sopivaksi käyttötarkoituksen mukaan.

Monikanavainen julkaisujärjestelmä tehostaa kaikkia työvaiheita

Erilaisten julkaisumuotojen ja -alustojen hallinnointi ja ylläpitäminen vaatii sekä rahaa, aikaa, että tekijöitä. Monikanavaisen julkaisujärjestelmän avulla julkaistava sisältö voidaan muokata eri kanaviin sopivaksi helposti, nopeasti ja keskitetysti. Helppokäyttöisyys on yksi monikanavaisen julkaisujärjestelmän edellytyksistä. Kun sisältöä voidaan muokata ja tallentaa yhden järjestelmän alla, jää aikaa luovalle työlle enemmän.

Toimivan julkaisujärjestelmän avulla prosessi ideasta valmiiseen tuotokseen on sulavampi, kun monet aikaa vievät työvaiheet voidaan jättää pois.

Räätälöity ratkaisu asiakkaan tukena

Julkaisujärjestelmän älykkäät ratkaisut sopivat kaikille, jotka tuottavat sisältöä digitaalisesti tai printtijulkaisuiksi. Järjestelmä mahdollistaa projektin työnkulun seuraamisen ja rutiininomaisten prosessien automaation, mikä helpottaa materiaalin matkaa valmiiksi julkaisuksi. Yhden järjestelmän alle keskitetyn julkaisuprosessin avulla myös paikkariippumattomien tiimien yhteistyö on sujuvampaa, ja kaikki pysyvät perillä työn etenemisestä. Keskitetty julkaisu ja työn etenemisen seuraaminen mahdollistavat myös projektin sudenkuoppien huomaamisen tarpeeksi ajoissa.

Smartium tarjoaa alan parhaat ratkaisut

Smartiumin ratkaisuiden avulla sisällön personointi eri julkaisukanaviin toimii saumattomasti. WoodWing Studio on laadukas ja laajalti käytetty julkaisujärjestelmä, jota hyödyntävät tuhannet organisaatiot ympäri maailman. Teemme jatkuvasti töitä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen alan laadukkaimmalla julkaisujärjestelmällä. Kaikkien yritysten ja organisaatioiden toimintatavat ja käytännöt ovat erilaisia, joten tarjoamamme ratkaisu räätälöidaan vastaamaan juuri niitä tarpeita ja toimintoja, jota asiakkaamme käyttävät.

WoodWing Studio on alan johtava julkaisujärjestelmä, jota käytetään maailmanlaajuisesti. Pelkästään Suomessa Studio-järjestelmää käyttäen tehdään yli 250 lehteä, toista tuhatta kirjaa ja satojen yritysten vuosiraportit. Smartiumilta saat myös parhaat ratkaisut sivusuunnitteluun, toistuvien työvaiheiden automatisointiin, InDesign Server -pohjaiseen web-to-print julkaisuun, digitaaliseen aineistonhallintaan ja projektinhallintaan.

Ideasta eteenpäin – Tehokkaan julkaisutyökalun avulla julkaisuprosessi etenee ketterästi ilman turhia välivaiheita.

Tarina ensin – WoodWing Studion avulla luot helposti muokattavaa sisältöä kaikkiin kanaviin, työskentelet digitaalisen sisällön, printtisisällön tai molempien kanssa.

Kiinnostava raportointi osaksi brändiä – WoodWing Studio mahdollistaa raporttien, lehtien ja kirjojen julkaisemisen näyttävinä kokonaisuuksina brändi mielessä pitäen.

Miksi valita julkaisuprosessijärjestelmämme?

  1. Ylivoimainen tuote, lisätietoja: Woodwing Studio – multichannel content creation
  2. Integroitavuus ja avoimet rajapinnat. Tiimimme huolehtii ratkaisun toimivuudesta myös jatkossa.
  3. Ratkaisu on kiinteä osa liiketoimintaa – räätälöimme palvelun osaksi prosessia.
  4. Kattava käyttöönotto ja tuki.
  5. Asiakastarinat ja referenssit – tutustu asiakasratkaisuihimme

Lisää aiheesta voit lukea blogiartikkelista Kansainvälinen Laine Magazine syntyy WoodWing Studiossa.

Asiakastarinat

Esimerkkejä julkaisuprosessin asiakasratkaisuista

Laine-lehden kuva, jossa henkilö istuu rennosti lukemassa lehteä nojatuolissa

Laine: Monikieliset julkaisut syntyvät WoodWing Studiossa

Laine Publishing julkaisee Laine-lehteä ja lifestyle-kirjoja. WoodWing Studiolla monikieliset ja monikanavaiset julkaisut onnistuvat helposti.

A-lehtien toimistotalon aula

A-lehdet: WoodWing Studio is well suited for our changing field

A-lehdet creates their magazines with WoodWing products to tackle the fast-paced changes in the publishing field with ease.

A-lehtien toimistotalon aula

A-lehdet: WoodWingin julkaisujärjestelmä taipuu alan muutoksiin

A-lehtien aikakauslehdet syntyvät WoodWing Studiossa. Kuvat ja valmiit PDF-sivut puolestaan ovat visusti tallessa WoodWing Assetsissa.

Kysy lisää/ pyydä tarjous julkaisuprosessijärjestelmästä

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Smartium Oy:n tietosuojaselosteesta »

    Aiheeseen liittyvät artikkelit