Aineistonhallinta (DAM) järjestää digitaalisen omaisuutesi

Digitaalinen aineistonhallinta on palvelu, jonka avulla kaikki yrityksesi digitaalinen omaisuus tallennetaan ja järjestetään helposti saavutettavaan muotoon.

Digitaalisen aineistonhallinnan avulla kaikki brändiin liittyvä sähköinen materiaali on saman järjestelmän alla. Keskitetty tallennus mahdollistaa sen, että käsilläsi on aina uusin päivitetty versio tarvittavasta materiaalista.

Toimiva aineistonhallinta säästää aikaa, rahaa ja vaivaa

Yrityksissä kulutetaan paljon aikaa oikeiden tietojen ja tiedostojen etsimiseen, liikutteluun ja oikean version hakemiseen. Smartiumin Woodwing DAM tarjoaa digitaalisen aineistonhallinnan ratkaisuita. Se tuo käyttäjilleen helppokäyttöisen alustan, josta kaikki käyttäjät löytävät tarvitsemansa materiaalin. Sähköinen aineistonhallinta säästää kaikkien aikaa, eikä kenenkään tarvitse arvailla missä uusin tiedosto tällä hetkellä sijaitsee. Tarkka tieto digitaalisen aineiston sijainnista helpottaa myös yhteistyötä asiakkaiden, jälleenmyyjien ja muiden yhteistyökumppanien kesken.

Digitaalinen aineistonhallinta turvaa digitaalisen omaisuutesi arvon

Tiedätkö, mikä on yrityksesi digitaalisen omaisuuden arvo? Valitettavasti digitaalista aineistoa katoaa yrityksissä päivittäin. Materiaali, jonka eteen on nähty paljon vaivaa, on hankalasti löydettävissä tai turvattomasti tallennettuna moneen eri paikkaan. Luotettavasti toimiva digitaalinen aineistonhallinta pitää huolta yrityksen digitaalisesta omaisuudesta, eikä aikaa enää kulu brändimateriaalin sirpaloitumiseen ympäriinsä. 

Aineistonhallinnan avulla kaikki yritykseesi ja brändiisi liittyvät materiaaliin kohdistuvat toimenpiteet, kuten muokkaus, etsiminen ja personointi, sujuvat tehokkaasti ja ilman ylimääräisiä työvaiheita. Digitaalinen aineistonhallinta WoodWing DAM on toimiva ratkaisu kaikille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla siitä, missä ja miten yrityksen digitaalista omaisuutta säilytetään. 

Luotettava kumppani ja WoodWing – mukanasi koko matkan ajan

Smartiumilta saat käyttöösi helposti skaalautuvan järjestelmän aineistonhallintaan kaikelle digitaaliselle omaisuudellesi. Toimimme kumppaninasi tarvekartoituksesta valmiin järjestelmän käyttöönottoon ja ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä. Olemme kuratoineet valikoiman alan parhaita työkaluja, jotta voimme toteuttaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen ympäristön tallentaa ja löytää digitaalista omaisuutta.  Lukuisat tyytyväiset asiakkaat ja vahvat näyttömme osoittavat, ettet jää uuden järjestelmän kanssa yksin. 

Smartiumin ratkaisuihin kuuluvat aineistonhallintajärjestelmät WoodWing Assets ja WoodWing Swivle. Teemme kansainvälisiä yhteistyöprojekteja valikoitujen konsulttien ja yritysten kanssa.

Keskitetty tallennus – Toimivan aineistonhallinnan avulla pääset käsiksi kaikkeen digitaaliseen omaisuuteesi yhdestä paikasta.

Hallinnoi, järjestä ja jaa – Aineistonhallinnan avulla jaat sisältöä tehokkaasti yrityksen sisäisille ja ulkoisille toimijoille. WoodWing Assets on helppo integroida osaksi tuotetiedon hallintaa (PIM) tai verkkokauppaa.

Pysy ajan tasalla – Hyvin toteutettu digitaalinen aineistonhallinta takaa, että saatavilla on aina tiedoston uusin versio. WoodWingin avulla löydät tiedostot nopeasti ja käsilläsi on aina uusin versio.

Miksi valita aineistonhallintajärjestelmämme?

  1. Ylivoimainen tuote, lisätietoja: Woodwing Assets
  2. Integroitavuus ja avoimet rajapinnat. Tiimimme huolehtii ratkaisun toimivuudesta myös jatkossa.
  3. Ratkaisu on kiinteä osa liiketoimintaa – räätälöimme palvelun osaksi prosessia.
  4. Kattava käyttöönotto ja tuki.
  5. Asiakastarinat ja referenssit – tutustu asiakasratkaisuihimme

Lisää aiheesta voit lukea blogiartikkelista Miksi tarvitset DAMin, jos käytössäsi on jo pilvitallennuspalvelu?

Meiltä saat tehokkaat työkalut myös projektinhallintaan.

Asiakastarinat

Esimerkkejä digitaalisen aineistonhallinnan asiakasratkaisuista

A-lehtien toimistotalon aula

A-lehdet: WoodWing Studio is well suited for our changing field

A-lehdet creates their magazines with WoodWing products to tackle the fast-paced changes in the publishing field with ease.

A-lehtien toimistotalon aula

A-lehdet: WoodWingin julkaisujärjestelmä taipuu alan muutoksiin

A-lehtien aikakauslehdet syntyvät WoodWing Studiossa. Kuvat ja valmiit PDF-sivut puolestaan ovat visusti tallessa WoodWing Assetsissa.

Sormet kannettavan tietokoneen näppäimistöllä

Heku: Tehokas projektinhallinta antaa tuloksia ja vähentää sählinkiä

Wriken avulla Hekun projektityöskentelystä tuli suoraviivaista ja selkeää. Tehokas projektinhallinta vähentää kaaosta ja tuo säästöjä.

Kysy lisää/ pyydä tarjous digitaalisesta aineistonhallinnasta

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Smartium Oy:n tietosuojaselosteesta »

    Aiheeseen liittyvät artikkelit