Projekti käyntiin toimivan Wrike projektinhallintaohjelmiston avulla

Projektinhallinta on tärkein projektia ohjaava kokonaisuus, joka takaa että projekti pysyy suunnitelmassa, etenee oikeassa aikataulussa ja toteutetaan ennalta sovitun budjetin mukaisesti.

Projektinhallinnassa kannattaa käyttää projektinhallintatyökalua, joka helpottaa kokonaisuuden seuraamista alun suunnittelusta viimeisiinkin viimeistelyihin saakka. Wrike Project Management Software on projektinhallintaohjelmisto ja kätevä työkalu, jonka avulla mukautat hallintapaneelin, työnkulut ja kaiken tarvittavan juuri sellaiseksi kuin tarvitset.

Tiedostojen ja tehtävien jakaminen on helppoa visuaalisen tehtävänhallinnan avulla ja automaattisen hyväksymisjärjestelmän avulla. Wriken projektinhallintatyökalu auttaa seuraamaan projektin etenemistä visuaalisesti ja voit nostaa tärkeät tehtävät kaikkien nähtäville. Koko tiimi pysyy ajan tasalla projektin edistymisestä helppokäyttöisen raportointitoiminnon avulla.

Pysy ajan tasalla – valitse Wrike projektinhallintatyökalu

Wrikea käyttämällä näet reaaliajassa työtehtävien etenemisen. Voit seurata projektin eri osa-alueiden etenemistä visuaalisesti, joten huomaat heti jos jokin tehtävä jää tekemättä. Avoimen seurantatyökalun avulla kaikki näkevät työn edistymisen eikä tiimien välinen tiedonkulku keskeydy. 

Wriken avulla projektille luodaan tavoitteet, välitavoitteet ja tehtävät. Kaikki osa-alueet voidaan budjetoida niin ajan kuin muidenkin resurssien suhteen. 

Kenelle Wrike projektinhallintaohjelmisto on suunnattu

Smartium tarjoaa automatisoitua projektinhallintaa suurille ja pienille yrityksille. Jokaisella projektilla on erilaiset tarpeet, joten projektinhallintajärjestelmän voi räätälöidä vastaamaan juuri senhetkisiä tarpeita. Wrike sopeutuu monimuotoisuutensa ansiosta kaikenkokoisiin projekteihin ja tarpeen kasvaessa voidaan ottaa lisää toimintoja käyttöön.

Smartium on kumppanisi projektinhallinnassa

Smartiumin palveluihin kuuluu Wrike Project Management Software eli projektinohjausjärjestelmän käyttöönotto alkukartoituksesta valmiin tuotteen ylläpitoon saakka. Teemme kansainvälisesti yhteistyötä alan johtavien asiantuntijoiden ja organisaatioiden kanssa, joten käytössämme on aina uusin tieto projektinhallintaohjelmiston kehittymisestä ja uusista ominaisuuksista.

Kaikki mitä tarvitset – Wrike projektinhallintatyökalu mukautuu juuri sinun tarpeisiisi. Sen avulla pidät huolta, että tiimillä on aina tarvittavat työkalut jokaiseen työvaiheeseen. Projektin etenemistä voit seurata helposti visuaalisen seurannan avulla.

Yhteistyö toiminnan keskiössä – Wriken avulla delegoit tehtäviä ja jaat tiedostoja nopeasti koko tiimille. Pysyt ajan tasalla projektin etenemisestä ja selätät ongelmat ennen niiden syntymistä.

Muokkaa ja mukauta – Kaikki projektit ovat erilaisia, mutta Wrike projektinhallintajärjestelmän avulla käytössäsi on kaikki tarvittavat työkalut projektin onnistumiseen.

Miksi valita aineistonhallintajärjestelmämme?

  1. Ylivoimainen tuote, lisätietoja: Wrike Project Management Software
  2. Integroitavuus ja avoimet rajapinnat. Tiimimme huolehtii ratkaisun toimivuudesta myös jatkossa.
  3. Ratkaisu on kiinteä osa liiketoimintaa – räätälöimme palvelun osaksi prosessia.
  4. Kattava käyttöönotto ja tuki.
  5. Asiakastarinat ja referenssit – tutustu asiakasratkaisuihimme

Lisää aiheesta voit lukea blogiartikkelista Sisällön orkestrointi ratkaisee sisältöspagetin.

Asiakastarinat

Esimerkkejä projektinhallinnan asiakasratkaisuista

Tuotekuvat hallussa yli 10 vuotta

Smartium toimitti Oy Brandt Ab:lle DAM-ratkaisun vuonna 2010. Järjestelmää on vuosien aikana on skaalattu ja integroitu kasvavan yrityksen tarpeisiin. Brandt on osa vuonna 1905 perustettua Otto Brandt -konsernia. Se on maahantuontiin ja vientiin erikoistunut teknisen kaupan alan tukkuliike, pääasiassa vapaa-ajan ajoneuvojen ja pienkoneiden markkinassa. Veneiden ja muiden kulkuvälineiden markkinoinnissa hyvät kuvat ja videot ovat erittäin

asiakastarinat

Sanoma Learning

Sanoma Learning on Euroopan johtava oppimateriaalikustantaja. Se toimii yhdessätoista maassa, Espanjasta Norjaan. Suomessa Sanoma Pro on suurin oppimateriaalikustantaja ja edelläkävijä digitaalisten opetusratkaisujen kehittäjänä. Smartiumin toimittamalla WoodWing Assets DAM-järjestelmällä hallitaan konsernin lähes 7 miljoonaa piirrosta, kuvaa, taittoa, videota ja äänitiedostoa. DAM järjestelmä on integroitu yhtiön omaan julkaisujärjestelmään, jota käyttään eri maista. DAM toimii myös eri maiden

Kysy lisää/ pyydä tarjous Wrike projektinhallintajärjestelmästä

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Smartium Oy:n tietosuojaselosteesta »

    Aiheeseen liittyvät artikkelit