Julkaisemisen tulevaisuus: automatisoitu, ydintoimintaan keskittyvä ja kanavasta riippumaton

Sisältöasiantuntijat kohtaavat lukuisia haasteita nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössään. Mutta millainen on sisällön julkaisemisen tulevaisuus ja kuinka siihen voi varautua?

Viimeaikaisia haasteita julkaisualalla ovat esimerkiksi:

  • Kasvava julkaisukanavien määrä (henkilöstömäärän pysyessä samana)
  • Uusien kohderyhmien ja tulolähteiden tavoittaminen
  • Kilpaileminen ilmaista sisältöä vastaan

Vastaus näihin ja muihin tulevaisuuden haasteisiin on vakaa, luotettava ja tehokas sisällön tuottamisen järjestelmä. Sillä voit hyödyntää monikanavaisen julkaisun mahdollisuudet – ja välttää siihen liittyvät riskit.

WoodWingin perusteellinen e-kirja The Future of Publishing: Automated, Atomic and Channel-Agnostic kertoo ne välttämättömät toimenpiteet, joilla voit varmistaa menestyksekkään tulevaisuuden muuttuvalla alalla. E-kirja ammentaa tietoa keskusteluista WoodWingin asiakkaiden, yhteistyökumppanien sekä johtajiston kanssa. He jakavat anteliaasti neuvojaan ja näkemyksiään sisällön julkaisemisen tulevaisuuden trendeistä ja vastaavat seuraaviin kysymyksiin:

  • Kuinka vedota lukuisiin yleisöihin ja vuorovaikuttaa eri yleisöjen kanssa
  • Kuinka hyötyä rahallisesti sisällöstä ajassa, jossa ilmainen sisältö on jo normi
  • Kuinka määrittää uudelleen sekä työntekijöiden roolit että suhteet yhteistyökumppaneihin
  • Kuinka hyötyä kehittyvästä teknologiasta 

Näihin kysymyksiin pureutumalla voit varmistaa, että organisaatiosi pysyy pinnalla myös jatkossa. Tee siis nyt toimintasuunnitelma, niin julkaisemisen tulevaisuus voi näyttää kirkkaalta haasteista huolimatta.

Kiinnostaako vilkaista?

Lataa e-kirjan esikatselu tästä

Lue lisää WoodWing sivuilta

Woodwingin e-kirjan kansi. E-kirja kertoo, millainen julkaisemisen tulevaisuus on ja miten tulevat haasteet voi selättää.

Smartium tarjoaa monikanavaista WoodWing Studio -julkaisujärjestelmää, joka tehostaa ja helpottaa julkaisuprosesseja. Räätälöimme julkaisujärjestelmän osaksi prosessejanne ja integroimme sen muihin käytössä oleviin työkaluihin. Lue lisää täältä tai ota meihin yhteyttä.