S-ryhmä hallitsee miljoonia kuvia, videoita ja julkaisuaineistoa

S-ryhmä on Suomessa toimiva asiakkaidensa omistava vähittäiskaupan ja palvelualan yritysverkosto. S-ryhmällä on Suomessa yli 1.800 toimipaikkaa ja noin 38.000 työntekijää.

Smartium toimitti S-ryhmälle WoodWing Assets DAM-järjestelmän vuonna 2014. Järjestelmä on vähitellen laajentunut koko S-ryhmän ja sen kumppaneiden työkaluksi, ja korvannut erilaisia irrallisia siiloja. Yhteensopivuus Adobe Creative Cloudin kanssa oli ja on edelleen tärkeä toiminnallinen vaatimus.

S-ryhmä DAMissa on yli tuhat sisäistä ja ulkoista käyttäjää, yli kaksi miljoonaa kuvaa ja satoja tuhansia taittoja, dokumentteja ja videota. Järjestelmään on toteutettu lukuisia integraatioita erilaisiin taustajärjestelmiin liittyen tuotekuvien automaattiseen syöttöön, rikastukseen ja jakeluun S-ryhmän eri verkkokauppoihin ja -palveluihin.

S-ryhmä DAM käsittelee päivän aikana lähes miljoona operaatiota, lukee sisään tuhansia uusia tiedostoja ja toimittaa jakeluverkon (CDN) kautta kaikenlaisesta materiaalista erilaisia versioita sovelluksiin ja kauppapaikkoihin.

Ratkaisua on kuvattu laajemmin WoodWingin sivulla julkaistussa asiakastarinassa: https://www.woodwing.com/en/clients/s-group

2020-01_S-Market_Tuusula_uusi_konsepti_-_kuvaaja_Lari_Lappalainen-111

Selaa muita asiakastarinoita kategorioissa

Asiakastarinat